torstai 18. joulukuuta 2014

Vaihtokauppaa käyvät toiset tunteillaan.

Ystävyys on kuin lintu,
yllätys ihmeellinen.
Silloin kun et odottaisi,
kuulla voit laulun sen

Aamussa sarastavassa
siipi jo värähtää
kertoen: joku on tullut
keskelle ikävää.

Ystävyys on kuin lintu,
kahlita et sitä voi.
Kiittäen voit ottaa vastaan
sen mikä tuulessa soi.
~Anna-Mari Kaskinen

Tutustuessasi uuteen ihmiseen, koskaan ei voi tietää tuleeko hänestä se hyvän päivän tuttu, vai kenties läpi elämän vierellä kulkeva ystävä. Ystäviä ei koskaan mielestäni voi olla liikaa. Suhteet ihmisiin on niin erilaisia, että samanlaista ystävyyttä ei ole toista. Jokainen ystävyys on siis uniikki. 
Ystävät ovat niitä, joidenka avulla tästä elämästä tehdään elämisen arvoista. Ystäviin pitäisi voida luottaa ja jakaa heille ilot, sekä murheet. Jokaisella ihmisellä toivoisi olevan ainakin yksi ystävä, jonka kanssa pohtia elämää ja ratkoa mieltä askarruttavia asioita. Ystävyyteen kuuluu ylä- ja alamäkiä joidenka kautta opitaan toisista ihmisistä ja elämästä enemmän. Opitaan arvostamaan sitä tukiverkostoa mikä meidän ympärillä on. Olenko minä hyvä ystävä? Voisin kiittää ystäviäni useammin heidän avustaan ja myöskin siitä, että haluavat jakaa elämäänsä minun kanssa.

Jaan elämääni facebookissa 483 ihmiselle. Suurinosa heistä on sukulaisia, koulujen kautta tulleita kavereita ja tuttuja, sekä matkustellessa tavattuja ihmisiä ympäri maailmaa. Se pienempi osa sitten on niitä ystäviä ja läheisiä ihmisiä joille voi laittaa viestiä puoliltaöin, että lähetäänkö syömään! 

Mitä enemmän kavereita facebookissa, sitä enemmän tällä ihmisellä on ystäviä? Mitä enemmän seuraajia instagramissa, sitä suositumpi ystävä hän on? Määrä ei korvaa laatua.

2 kommenttia:

  1. Oot laatunainen <3 Et koskaan antas mun mennä yksin grillille keskellä yötä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olishan se nyt epäystävällistä jos antaisin sun lihota yksin! <3

      Poista